1949 views 4 mins 0 comments

Parhaat progressiiviset jättipottipelit netissä

In Entertainment
May 19, 2021
Parhaat progressiiviset jättipottipelit netissä

Ihmiset ovat erilaisia, mutta on yksi asia, joka yhdistää meitä kaikkia. Kaikki meistä nimittäin pitävät ilmaisesta rahasta! Olipa kyseessä sitten euron löytäminen kadulta tai aidon jackpotin voittaminen netissä, ylimääräinen ja helposti saatava kahiseva kyllä kelpaa kenelle tahansa ja milloin tahansa.

Netissä on tänä päivänä löydettävissä lukuisia pelejä, jotka pystyvät tekemään pelaajastaan miljonäärin. Helppoa ei vaivaton vaurastuminen sentään tietenkään ole, mutta mahdollista se on kuitenkin!

Tämä artikkeli esittelee, millaisia nykypäivän modernit jackpot pelit ovat. Luvassa on pikainen läpileikkaus kolmeen ehkäpä kaikista kiinnostavimpaan nimikkeeseen!

  1. Hall of Gods valmistajalta NetEnt

Kun puhutaan hulluista määristä ilmaista rahaa, tuntuu Hall of Godsin jumalteema sopivan kuvaan kuin nakutettu. Kuten jo aiemmin totesimme, kadulta voi silloin tällöin löytää euron tai pari, mutta vain todelliset jumalolennot voisivat tipauttaa taskuistaan miljoonien eurojen edestä riihikuivaa rahaa. Yhtälö yksinkertaisesti toimii, sillä nyt pelataan isoilla panoksilla!

Hall of Gods on hauska peli, jossa on mukana runsaasti hahmoja pohjoismaisesta mytologiasta. Odin, Thor, Freya, Loki ja Idun pitävät kaikki pelaajalle seuraa tässä klassikkokolikkopelissä. Tie niin sanottuun mega-jackpottiin puolestaan käy läpi vietävän viihdyttävän bonuspelin, jossa rikotaan jumalaisella Thorin vasaralla maagisia kilpiä. Kilpien alta paljastuu vähitellen yllätyspotteja, ja kolme samaa pottia maksaa pelaajalle voiton. Jos rouva Fortuna on pelaajan puolella, voi bonuksesta toisinaan irrota vaivanpalkaksi jopa miljoonia euroja!

  1. Mega Fortune valmistajalta NetEnt

Mega Fortune ja sen jatko-osa Mega Fortune Dreams ovat progressiivisten jättipottipelien ehdotonta aatelia. Molemmissa näissä peleissä päästään kurkkaamaan, millaista olisi olla oikea miljonääri. Ruutu toisin sanottuna on tulvillaan kaikenlaista ylellisyyttä – on kalliita kelloja, luksusristeilijöitä, kaiken maailman koruja ja niin edespäin! Jos nämä kuviot eivät saa pelaajalle vettä kielelle ja haaveita laukalle, niin ei sitten mikään!

Viihdyttävän ilmaiskierrostilan lisäksi Mega Fortunesta löytyy myös onnenpyörämäinen erikoisuus. Bonuspelissä tavoitteena on päästä onnenpyörän sisimmälle rinkulalle, jossa yksi palkinnoista on mikäpä muukaan kuin miljoonien arvoinen pääpotti! Helppoa ei voittaminen tälläkään kertaa ole, mutta eipä ainakaan voi sanoa, etteikö yrittäminenkin olisi kerrassaan hauskaa puuhaa!

  1. Mega Moolah valmistajalta Microgaming

Tähän mennessä olemme esitelleet pelejä, joissa on tarjolla ökyveneitä ja jumalaisia rikkauksia, mutta nyt vuorossa onkin sitten jotakin hyvin erilaista. Mega Moolahissa nimittäin suunnataan suoraan safarimatkalle ihastelemaan villieläimiä ja karua luontoa. On vaikea sanoa, mitä tällä kaikella on tekemistä äkkirikastumisen kanssa, mutta tokkopa tuosta valittaakaan kannattaa!

Mega Moolahin jättipotista kiinnostuneiden ei tarvitse kantaa huolta scatter-symboleista tai mistään muustakaan vastaavasta tilpehööristä. Tässä pelissä bonukseen pääsee vain ja ainoastaan täysin sattumanvaraisesti. Mega Moolahissa saattaa nimittäin koska tahansa tavanomaisen pyöräytyksen päätteeksi käynnistyä bonuspeli, jossa on mahdollista voittaa miljoonakaupalla massia. Ei huono, ei ollenkaan!

  1. Yhteenveto

Lukemasi on ollut ainoastaan nopea vilkaisu siihen, millaisia kaikenlaisia mahtavia jättipottipelejä nettikasinoilta nykyisin löytyy. Olisimme yhtä hyvin voineet mainita myös Divine Fortunen, Mega Moolah Isisin, Arabian Nightsin, Cosmic Fortunen, Major Millionsin ja lukuisia muita. Niiden esittely jää kuitenkin toiseen kertaan – tai kenties lukijan itsensä koettavaksi. Oli miten oli, enää ei tarvitse vaurastuakseen sijoittaa rahojaan epävarmoihin kryptovaluuttoihin tai laittaa lottolappua vetämään. Muitakin mahdollisuuksia on netissä tarjolla!

Toivomme, että sinulla on hauskaa – ja että onnetar on kohdallasi myötämielinen –, kun pelaat loistavia ja taatusti ikimuistoisia jättipottipelejä! Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka jonain päivänä miljoonat sattuisivat napsahtamaan juuri omalle kohdalle…